Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Seicó (441501) - Energie Cotbus (1458273) » 675881364: T66/J11/IV

Liga 675881364 Información oficial sobre el partido 675881364 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / IV.41 (3464)

Atlètic Seicó Alineación oficial del equipo 'Atlètic Seicó' en el partido 2 - 0 Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido
Swen Agena (40') 1 - 0
Mihai-Mircea Bogliş (53') 2 - 0
Atlètic Seicó Alineación oficial del equipo 'Atlètic Seicó' en el partido 2 - 0 Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Seicó Alineación oficial del equipo 'Atlètic Seicó' en el partido 3 - 1 Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Seicó

Goles Goles

  • 190 Minuto 40 (Gol de falta): Al 40 minuts, El Atlètic va fer el 1-0. En Swen Agena va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mihai-Mircea Bogliş va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ramón Bujeque! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Arnau Monllau al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bryan van de Kerkhof va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 219 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ermin Kelc va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Stefan Georg Gerhardus, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Amr Abd El Baki va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ermin Kelc de Atlètic va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mihai-Mircea Bogliş de Atlètic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Energie Cotbus

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Juan Núñez de Alava va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Wilfred Hagen va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Núñez de Alava que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 274 Minuto 34 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 34 la va desaprofitar Konstantin Dochkin de Energie, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 254 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Al minut 63, Energie va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Konstantin Dochkin no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.