Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath Pucelista (1421905) - Ariquitaun F.C. (120083) » 675881284: T66/J5/IV

Liga 675881284 Información oficial sobre el partido 675881284 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / IV.40 (3463)

Desterrados C.F Alineación oficial del equipo 'Desterrados C.F' en el partido 2 - 2 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
0 - 1 Amado Vieira (5')
0 - 2 Mohammad Rezaei-Kamal (8')
Julio Sánchez (23') 1 - 2
Errolan Arbieto (56') 2 - 2
Desterrados C.F Alineación oficial del equipo 'Desterrados C.F' en el partido 2 - 2 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Desterrados C.F Alineación oficial del equipo 'Desterrados C.F' en el partido 2 - 0 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desterrados C.F

Goles Goles

  • 103 Minuto 23 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Julio Sánchez va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Errolan Arbieto de Desterrados va aconseguir igualar el partit al minut 56, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Errolan Arbieto va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 47, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Ángel Ibaigane va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Desterrados se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Allan Webster! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Ariquitaun F.C.

Goles Goles

  • 187 Minuto 5 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Ariquitaun va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Amado Vieira en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 187 Minuto 8 (Gol tiro lejano): En Delio Nardoni conduïa pel cercle central i, veient a en Mohammad Rezaei-Kamal desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 60 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Ariquitaun al minut 60, però el xut de Johann Hahn va topar amb la tanca defensiva.