Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L'Hospitalet F. C. (486920) - Gavarresa FC (1438043) » 675881259: T66/J13/IV

Liga 675881259 Información oficial sobre el partido 675881259 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / IV.39 (3462)

L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido 5 - 0 Gavarresa FC Alineación oficial del equipo 'Gavarresa FC' en el partido
Víctor Chamizo (33') 1 - 0
Cristiano Balzaretti (38') 2 - 0
Víctor Chamizo (43') 3 - 0
Richard Beck (55') 4 - 0
Miguel Ángel Arilla (61') 5 - 0
L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido 5 - 0 Gavarresa FC Alineación oficial del equipo 'Gavarresa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido 3 - 0 Gavarresa FC Alineación oficial del equipo 'Gavarresa FC' en el partido
Tiene suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Hospitalet F. C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Santiago Sierra Morales va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 33 de joc. Víctor Chamizo es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Cristiano Balzaretti de L'Hospi va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Santiago Sierra Morales va anar a parar al cap de Víctor Chamizo que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a L'Hospi el 3 - 0.
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): Richard Beck va augmentar la diferència de L'Hospi a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 137 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Santiago Sierra Morales la va convertir en gol amb un remat de cap en Miguel Ángel Arilla tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 61 el marcador es va actualitzar: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de L'Hospi, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Pedro Ganca va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Víctor Chamizo gairebé va marcar per a L'Hospi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Miguel Ángel Arilla es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 43 quan Santiago Sierra Morales de L'Hospi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Santiago Sierra Morales de L'Hospi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 207 Minuto 66 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Víctor Chamizo de L'Hospi no va ser gol per ben poc.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ahuizótl Bustos al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dávid Csapliczky va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Gavarresa FC

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Elias Stepanyan va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jennes Thielens va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gavarresa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Robert Capó va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Chulián Elduayen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Gavarresa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rafael Fresneda va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Robert Capó després que el jugador de Gavarresa li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.