Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dream Catalunyone (1437292) - tikitakaboys (1366218) » 675880651: T66/J1/IV

Liga 675880651 Información oficial sobre el partido 675880651 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / IV.29 (3452)

Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 0 - 5 tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido
0 - 1 Marcos Lavena (13')
0 - 2 Modesto Eliese Cuesta (16')
0 - 3 Marcelino Vindel (69')
0 - 4 Zigor Lakabe (70')
0 - 5 Marcelino Vindel (83')
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 0 - 5 tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 0 - 2 tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Catalunyone

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Dream Cat van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Abdelmouqsit Touijar des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge Vardeci va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Sergio Sáez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Dream Cat que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Dream Cat van sortir al contraatac amb encert al minut 90, però Quirze Gavaldà no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

tikitakaboys

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marcos Lavena va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 16 una excel·lent centrada de Adur Kortaeta va arribar a Modesto Eliese Cuesta, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Marcelino Vindel va aprofitar un error defensiu al minut 69, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a tikitakaboys.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Zigor Lakabe va augmentar l'avantatge de tikitakaboys a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marcelino Vindel, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcos Lavena després de 18 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sergio Bureta va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, el tikitakaboys va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Modesto Eliese Cuesta s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Sergio Bureta va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Modesto Eliese Cuesta, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Marcelino Vindel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 27 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. tikitakaboys va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Marcelino Vindel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marcelino Vindel. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Modesto Eliese Cuesta de tikitakaboys es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.