Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deobriga (993731) - Tirititrantrantran (1431173) » 675880473: T66/J12/IV

Liga 675880473 Información oficial sobre el partido 675880473 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / IV.25 (3448)

Deobriga Alineación oficial del equipo 'Deobriga' en el partido 1 - 3 Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido
József Semsei (21') 1 - 0
1 - 1 Dario Bratovčak (30')
1 - 2 José Pardo (48')
1 - 3 Alfredo De Angelis (84')
Deobriga Alineación oficial del equipo 'Deobriga' en el partido 1 - 3 Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deobriga Alineación oficial del equipo 'Deobriga' en el partido 1 - 0 Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deobriga

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a József Semsei de Deobriga aconseguir un gol al minut 21 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aydın Feci.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, József Semsei de Deobriga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ambrosio Ocaña de Deobriga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tirititrantrantran

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): El jugador Dario Bratovčak de Tirititrantrantran es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Tirititrantrantran va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Iker Trueba, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en José Pardo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tirititrantrantran eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 84, Alfredo De Angelis va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que José Pardo es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tirititrantrantran sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alejandro De la Iglesia, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Alfredo De Angelis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tirititrantrantran, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Georgi Kalaydzhiev va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.