Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Señaleros FC (439434) - Telesaco (493512) » 675880230: T66/J7/IV

Liga 675880230 Información oficial sobre el partido 675880230 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / IV.21 (3444)

Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 2 - 1 Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido
Gonzalo La Vega (32') 1 - 0
Amets Berroeta (40') 2 - 0
2 - 1 Jerzy Madejak (51')
Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 2 - 1 Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 2 - 2 Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,5 % 55,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Señaleros FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gonzalo La Vega, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Señaleros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Amets Berroeta progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Raúl Martínez va entorpir al marcador d'en Juan Pedro Candiani per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Señaleros ho intentava per la dreta per mitjà de Pere Lluís Cuyàs, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Señaleros sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Diego Emanuel, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 53 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Amattaken Zammouri de Señaleros va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Amets Berroeta per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Enrico Taurino va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joan Falip. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Telesaco

Goles Goles

  • 153 Minuto 51 (Gol por la derecha): Telesaco van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 51 quan Jerzy Madejak sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Telesaco va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan 木 (Mu) 恩泽 (Enze) va quedar-se sol davant el porter Walid Semlal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jerzy Madejak quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Bruno Busser quasi aconsegueix empatar per Telesaco al minut 72, però Walid Semlal va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Károly Gálfalvi de Telesaco amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ibai Gazteluiturri de Telesaco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.