Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Descansa FC (314104) - Steagua de Mondariz (48888) » 675880228: T66/J7/IV

Liga 675880228 Información oficial sobre el partido 675880228 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / IV.21 (3444)

Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido 0 - 3 Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido
0 - 1 Gonzalo Grander (5')
0 - 2 Eli Andiringoetxea (27')
0 - 3 Pedro Hipólito Pistarelli (54')
Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido 0 - 3 Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido 2 - 0 Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Descansa FC

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Óscar Camino de Descansa va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de 浩史 (Hiroshi) 岡 (Oka) no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En 浩史 (Hiroshi) 岡 (Oka) no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): 浩史 (Hiroshi) 岡 (Oka) va disposar d'una bona oportunitat al minut 60, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Camino de Descansa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Steagua de Mondariz

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gonzalo Grander va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Eli Andiringoetxea van servir per superar a l'últim defensor, en Torje Pedersen. Tot va acabar amb el 0 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Steagua cantant "Eli Andiringoetxea selecció!"
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al 54 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Steagua augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pedro Hipólito Pistarelli es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Steagua va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gualtiero Filipponi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Steagua van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 59, però Gualtiero Filipponi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eli Andiringoetxea de Steagua amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.