Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taboolators (1419863) - ferran (492557) » 675880078: T66/J11/IV

Liga 675880078 Información oficial sobre el partido 675880078 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / IV.18 (3441)

Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido 2 - 1 ferran Alineación oficial del equipo 'ferran' en el partido
Renátó Majla (31') 1 - 0
1 - 1 Fermín Daniel Valencia Junco (84')
Iliya Petkov (89') 2 - 1
Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido 2 - 1 ferran Alineación oficial del equipo 'ferran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido 2 - 0 ferran Alineación oficial del equipo 'ferran' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taboolators

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 31 gràcies a la jugada de Renátó Majla, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats van embogir quan en Iliya Petkov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Taboolators.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Costi Niculiu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Raffaele Gaccioli va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Josef Hodný de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José Merino al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Anton Járžembovský va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Renátó Majla es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Costi Niculiu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Costi Niculiu de Taboolators per doble groga al minut 33.

ferran

Goles Goles

  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Taboolators. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fermín Daniel Valencia Junco la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ferran es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): ferran van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Ambrosio Ilumberri va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): ferran va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Francisco Suárez va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Ambrosio Ilumberri va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ferran que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristian Guivernau de ferran va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.