Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monkada F.D.M. (778173) - Deggial (1416096) » 675879575: T66/J12/IV

Liga 675879575 Información oficial sobre el partido 675879575 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / IV.9 (3432)

Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido 2 - 1 Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido
José Álvaro Balboa (10') 1 - 0
1 - 1 Ola Håkansson (17')
Alexandru Tămaş (84') 2 - 1
Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido 2 - 1 Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido 0 - 1 Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monkada F.D.M.

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): José Álvaro Balboa va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Monkada, al minut 10. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): Monkada va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 84, quan Alexandru Tămaş, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Monkada van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 50, però el xut de Franco Paolo Ferlenga des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mohd Asnawi Faysal, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Álvaro Balboa de Monkada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Franco Paolo Ferlenga de Monkada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Franco Paolo Ferlenga va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Deggial

Goles Goles

  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 17, en Diego Codes del Deggial va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ola Håkansson que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Alan Fenu va rebre molts aplaudiments. Al minut 6 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Joan Jauregiaranburu va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Deggial va deixar en bona posició a en Alan Fenu per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Deggial va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Irenijus Grachovskis va desviar el xut final de Arnis Eglītis després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Diego Codes quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deggial que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vimal Desai, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arnis Eglītis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.