Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deggial (1416096) - kuruhoo (796566) » 675879572: T66/J11/IV

Liga 675879572 Información oficial sobre el partido 675879572 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / IV.9 (3432)

Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido 5 - 0 kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido
Alan Fenu (28') 1 - 0
Arnis Eglītis (30') 2 - 0
Alan Fenu (40') 3 - 0
Vimal Desai (43') 4 - 0
Arnis Eglītis (81') 5 - 0
Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido 5 - 0 kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido 3 - 0 kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido
Tiene suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deggial

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 28 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Alan Fenu. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 30 minuts quan Diego Codes va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Arnis Eglītis, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Alan Fenu va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 40 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Vimal Desai va incrementar l'avantatge de Deggial amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Arnis Eglītis de Deggial va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 14 (Ocasión de penalti): Deggial es va veure beneficiat per la polèmica al minut 14, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Alan Fenu va relliscar al moment de fer el xut i el porter Göran Hör no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Diego Codes va superar els defenses rivals per velocitat al minut 24 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ola Håkansson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Ola Håkansson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Arnis Eglītis. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Ivo Msomi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juanón Celoca de Deggial la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Ola Håkansson de Deggial va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

kuruhoo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kuruhoo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aren Ohanyants, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kuruhoo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David García va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Lachlan Quinn va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.