Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuchufritos F.C. (1432651) - The Dagons of Porto F.C. (796213) » 675879117: T66/J9/IV

Liga 675879117 Información oficial sobre el partido 675879117 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / IV.1 (3424)

Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido 2 - 3 The Dagons of Porto F.C. Alineación oficial del equipo 'The Dagons of Porto F.C.' en el partido
Miguel Ángel Ginesta (20') 1 - 0
1 - 1 Márk Lakatos (34')
1 - 2 Karamat Tufail (36')
Brice Teyssier (53') 2 - 2
2 - 3 Karamat Tufail (69')
Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido 2 - 3 The Dagons of Porto F.C. Alineación oficial del equipo 'The Dagons of Porto F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido 3 - 0 The Dagons of Porto F.C. Alineación oficial del equipo 'The Dagons of Porto F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuchufritos F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Cuchufritos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Miguel Ángel Ginesta va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Cuchufritos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Brice Teyssier, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Charaf El-Yazidi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Charaf El-Yazidi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Fernando Gaspar Gonçalves Mendes va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Alper Ergene gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Gaspar Gonçalves Mendes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Janic Champagne del Cuchufritos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 51 minuts, en Dennis Meneske no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Valeriy Ratov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cuchufritos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Cuchufritos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Brice Teyssier va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fernando Gaspar Gonçalves Mendes.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Cuchufritos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Enrico Paronetto la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

The Dagons of Porto F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, Gonzalo Ulloa Castro va pentinar un córner cap al segon pal que Márk Lakatos va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): En Karamat Tufail va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Dagons van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Karamat Tufail.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Alex Bushnell va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dagons, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Karamat Tufail va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Escalzo de Dagons es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.