Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

costodamorte (1416050) - C.A. Diebloo (798201) » 675879104: T66/J6/IV

Liga 675879104 Información oficial sobre el partido 675879104 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / IV.1 (3424)

costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 3 - 1 C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido
0 - 1 Yaşar Binnətov (13')
Eli Chapman (33') 1 - 1
Andres Enzenberg (83') 2 - 1
Naumantas Rimeikis (90') 3 - 1
costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 3 - 1 C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 2 - 0 C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

costodamorte

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): costodamorte equilibrava la balança al minut 33. En Eli Chapman, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): costodamorte va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 83 Andres Enzenberg va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Naumantas Rimeikis va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Naumantas Rimeikis va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Jiří Kárník va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Zaal Chordeli del costodamorte ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Magnus Linde arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): costodamorte per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Kazimierz Balcerek va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): costodamorte va ser a punt de marcar al minut 76, quan el seu jugador Ricardo Moura Sousa va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 289 Minuto 82 (Ocasión evento especial): En Andres Enzenberg va fer una ràpida incursió al minut 82, però en Pierre Gall no va tenir cap problema per aturar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Delmiro Cana de costodamorte es va guanyar la targeta groga merescudament.

C.A. Diebloo

Goles Goles

  • 116 Minuto 13 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 13 minuts quan Faisel Morman va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Yaşar Binnətov, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Luis Narváez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Diebloo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.