Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Civixavo FCB (119636) - Oscurillos (1370425) » 675879060: T66/J9/III

Liga 675879060 Información oficial sobre el partido 675879060 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / III.16 (3423)

Civixavo FCB Alineación oficial del equipo 'Civixavo FCB' en el partido 2 - 1 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
Kiril Apostolov (11') 1 - 0
1 - 1 Cyprien Desmaris (16')
Tatu Näsänen (57') 2 - 1
Civixavo FCB Alineación oficial del equipo 'Civixavo FCB' en el partido 2 - 1 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Civixavo FCB Alineación oficial del equipo 'Civixavo FCB' en el partido 2 - 0 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Civixavo FCB

Goles Goles

  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 11 una excel·lent centrada de Zacharias Heeringa va arribar a Kiril Apostolov, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, Tatu Näsänen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Civixavo es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Timoty Mostmans va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Civixavo.
  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15, Kiril Apostolov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Björn Borgby va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Hunor Kasoly del Civixavo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 224 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Al minut 18, Civixavo va disposar d'un penal a favor, però el xut de Kirill Churikov va ser aturat per Björn Borgby.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Civixavo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kirill Churikov en un 1 contra 1 amb el porter Björn Borgby, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gert Weichselbaum. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tatu Näsänen de Civixavo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fèlix Sangrà va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Oscurillos

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Cyprien Desmaris va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Oscurillos.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Oscurillos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Andrew Pollard, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 206 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 71 minuts de joc, Sasu Leppänen semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.