Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alkor (121829) - Oscurillos (1370425) » 675879054: T66/J8/III

Liga 675879054 Información oficial sobre el partido 675879054 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / III.16 (3423)

Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido 1 - 0 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
Mario Heyck (33') 1 - 0
Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido 1 - 0 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido 2 - 0 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alkor

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 33, Daniel Roserberg va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Mario Heyck que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): Amjad Abdulbary Al-Zidjali quasi marca en una jugada assajada de córner que Serter Has havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Alkor per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Xalo Laxos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 290 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Amjad Abdulbary Al-Zidjali s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Sébastien Danton quasi dona a Alkor l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Amjad Abdulbary Al-Zidjali va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Mario Heyck gairebé va marcar per a Alkor des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Oscurillos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Oscurillos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 58, però el xut de Juho Alajoki des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Oscurillos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andrew Pollard va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El Oscurillos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en Andrew Pollard va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Oscurillos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sasu Leppänen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.