Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Panorama F.C (1594783) - Alkor (121829) » 675879030: T66/J1/III

Liga 675879030 Información oficial sobre el partido 675879030 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / III.16 (3423)

Panorama F.C Alineación oficial del equipo 'Panorama F.C' en el partido 2 - 0 Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido
Valeriy Kostinchuk (33') 1 - 0
Valeriy Kostinchuk (67') 2 - 0
Panorama F.C Alineación oficial del equipo 'Panorama F.C' en el partido 2 - 0 Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Panorama F.C Alineación oficial del equipo 'Panorama F.C' en el partido 2 - 0 Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panorama F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 33 gràcies a la jugada de Valeriy Kostinchuk, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Valeriy Kostinchuk es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nol Roosenboom va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Juan Ferruces de Panorama gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Fabio Neidel, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Alkor

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Lapeira Lizarra estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que 严 (Yan) 兴卓 (Xingzhuo), als 25 minuts, va fallar per ben poc.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Mario Heyck de Alkor, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 32, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Victor Flex va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en David Lapeira Lizarra, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alkor va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sébastien Danton, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Victor Flex va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Alkor que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.