Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.A.Kamandulas (308950) - Los Cansaliebres (776890) » 675878752: T66/J2/III

Liga 675878752 Información oficial sobre el partido 675878752 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / III.11 (3418)

A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido 3 - 2 Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido
Marcel Kostelac (26') 1 - 0
1 - 1 Mal Unwin (30')
Aluda Murghulia (35') 2 - 1
2 - 2 Kpodo Oteng (77')
Rafael Marche (80') 3 - 2
A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido 3 - 2 Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido 2 - 0 Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.A.Kamandulas

Goles Goles

  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Antonio Castroverde no va poder aturar Marcel Kostelac de A.A.Kamandulas, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 26 el 1 - 0.
  • 187 Minuto 35 (Gol tiro lejano): En Rafael Marche conduïa pel cercle central i, veient a en Aluda Murghulia desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 2 - 1.
  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 80 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Rafael Marche llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 30 (Ocasión de penalti): A.A.Kamandulas va gaudir d'un penal a favor al minut 30, però el jugador Rafael Marche va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Antonello Tonetto.
  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Miguel González Priorío de A.A.Kamandulas va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Troje Schoeps al minut 34 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 207 Minuto 49 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): A.A.Kamandulas va ser a punt de marcar al minut 49, quan el seu jugador Igor Dzidziec va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rafael Marche, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Los Cansaliebres

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el Cansaliebres va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mal Unwin, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Cansaliebres van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Kpodo Oteng.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Cansaliebres van sortir al contraatac al minut 12, però Ramsès Cirer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Adrien Vallotton va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cansaliebres que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.