Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gaucho's Friends (1456252) - Soldados de Obeng (1590458) » 675878726: T66/J9/III

Liga 675878726 Información oficial sobre el partido 675878726 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / III.10 (3417)

Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido 8 - 0 Capital United Alineación oficial del equipo 'Capital United' en el partido
Ben Neef (21') 1 - 0
Mason Buckby (25') 2 - 0
Ramsès Prats (30') 3 - 0
Mason Buckby (32') 4 - 0
Mason Buckby (37') 5 - 0
Barnabás Németh (64') 6 - 0
Ladislao Babington (65') 7 - 0
Juan Ignacio Ghiso (76') 8 - 0
Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido 8 - 0 Capital United Alineación oficial del equipo 'Capital United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido 9 - 0 Capital United Alineación oficial del equipo 'Capital United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gaucho's Friends

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Ben Neef va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gauchos.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mason Buckby va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Ramsès Prats va incrementar l'avantatge de Gauchos amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Mason Buckby de Gauchos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Gauchos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mason Buckby des de dins de l'àrea.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Gauchos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Barnabás Németh va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 6 - 0.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 65, el Gauchos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ladislao Babington, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 7 - 0.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Joachim Hautea sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Juan Ignacio Ghiso que, efectivament, va fer pujar el 8 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 31 (Ocasión evento especial): Joachim Hautea va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 31, però no s'esperava que en Sergio Ruiz de Mesa, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Joachim Hautea, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ramsès Prats. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Basilio Bermúdez de Gauchos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Mason Buckby una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Rareş-Andrei Gaftone va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Passaven 92 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Juan Ignacio Ghiso va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Basilio Bermúdez de Gauchos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Capital United

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pedro Oliva, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Luis López Seco de Capital la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Gradoli de Capital va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.