Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

petators team (801172) - Bayern de Calasparra (1368699) » 675878624: T66/J12/III

Liga 675878624 Información oficial sobre el partido 675878624 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / III.8 (3415)

petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 0 - 1 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
0 - 1 Robert Prodinger (78')
petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 0 - 1 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 2 - 1 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

petators team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ahmet Tüsün va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Dudy Elazar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jon Xabier Agirregomuzkorta va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Israël Philippon del petators ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jorge Bermeo va ridiculitzar a en Robert Prodinger amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 el petators va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jon Xabier Agirregomuzkorta no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Ahmet Tüsün va estar a punt d'empatar per a petators quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Dudy Elazar va desviar la pilota a l'últim instant.

Bayern de Calasparra

Goles Goles

  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Sabio Michelotti va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bayern, Robert Prodinger, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Bayern van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Robert Prodinger va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bayern va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Robert Prodinger, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anastacio Galván de Bayern amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.