Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mandriles parmenses (490468) - Real Canillas C.F. (488468) » 675878613: T66/J9/III

Liga 675878613 Información oficial sobre el partido 675878613 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / III.8 (3415)

mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 0 - 6 Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido
0 - 1 Rubén Vizconde (18')
0 - 2 Nataniel Olalalde (39')
0 - 3 Gonzalo Mariana (49')
0 - 4 Jesús Frontín (59')
0 - 5 Nataniel Olalalde (63')
0 - 6 Jesús Frontín (65')
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 0 - 6 Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 0 - 8 Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandriles parmenses

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 74 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Cadanet, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Navarro de mandriles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Canillas C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rubén Vizconde va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nataniel Olalalde va augmentar l'avantatge de R.Canillas a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 136 Minuto 49 (Gol evento especial inexperiencia rival): Spike Orville va deixar patent la seva inexperiència al minut 49, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Gonzalo Mariana va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 3 per a R.Canillas.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Jesús Frontín va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 0 - 4 per a R.Canillas.
  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): Rubén Vizconde va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Nataniel Olalalde, que no va fallar i va marcar el 0 - 5.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Jesús Frontín va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 31 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 31 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jesús Frontín es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, el R.Canillas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Carles Calafat s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Saif Tamer Al-Haramy va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Carles Calafat, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Alberto San Martín, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. R.Canillas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Rubén Vizconde va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Carles Calafat de R.Canillas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto San Martín de R.Canillas es va guanyar la targeta groga merescudament.