Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

unksenseiteam (799036) - The Walls (123053) » 675878399: T66/J12/III

Liga 675878399 Información oficial sobre el partido 675878399 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / III.4 (3411)

unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido 4 - 1 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
Ovidiu Roşculeţ (32') 1 - 0
Matheus Argolo (49') 2 - 0
Matheus Argolo (56') 3 - 0
Ovidiu Roşculeţ (59') 4 - 0
4 - 1 Casimiro Di Marco (66')
unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido 4 - 1 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido 2 - 0 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
Tiene suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

unksenseiteam

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ovidiu Roşculeţ ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, unksenseiteam es posava per davant 1 a 0.
  • 139 Minuto 49 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Matheus Argolo va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Merkys Bliudys.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Matheus Argolo de unksenseiteam va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ovidiu Roşculeţ es va introduir dins la defensa central al minut 59, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rafael González! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a unksenseiteam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pietro Filomarino, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 206 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Elías Marías va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ovidiu Roşculeţ va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Juan Esteban Molins Segovia una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Hugo Broquet va mantenir l'equip visitant dins del partit.

The Walls

Goles Goles

  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): El 4 - 1 el va apuntar al seu compte particular Casimiro Di Marco de Walls després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Walls va anar a parar a la dreta de l'atac on en Cihan Özertan, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Cihan Özertan va superar els defenses rivals per velocitat al minut 47 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.