Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conjunto Vacío (486120) - unksenseiteam (799036) » 675878373: T66/J5/III

Liga 675878373 Información oficial sobre el partido 675878373 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / III.4 (3411)

Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 5 - 1 unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido
Jesús 'Cyborg' Cairada (29') 1 - 0
Guillermo Carmona (30') 2 - 0
2 - 1 Norm O'Reilly (33')
Enrico Beluzzi (38') 3 - 1
Jesús 'Cyborg' Cairada (60') 4 - 1
Antoni Espasa (79') 5 - 1
Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 5 - 1 unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 2 - 0 unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido
Tiene bastante suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conjunto Vacío

Goles Goles

  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jesús 'Cyborg' Cairada sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 29 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 107 Minuto 30 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de La Roja Guillermo Carmona va anotar el 2 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Enrico Beluzzi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 106 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jesús 'Cyborg' Cairada va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 60, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del La Roja, mentre ja celebrava el 4 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del unksenseiteam. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antoni Espasa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del La Roja es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 1 arribava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): El La Roja se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 23, en Antoni Espasa va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 206 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Jesús 'Cyborg' Cairada va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

unksenseiteam

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 33 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Norm O'Reilly.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del unksenseiteam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Norm O'Reilly, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del unksenseiteam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Norm O'Reilly, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): unksenseiteam van sortir al contraatac amb encert al minut 82, però Elías Marías no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.