Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Desperta Ferro (1431040) - De Vuelta F.C. (1415414) » 675878370: T66/J4/III

Liga 675878370 Información oficial sobre el partido 675878370 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / III.4 (3411)

CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 0 - 1 Ir pa na Alineación oficial del equipo 'Ir pa na' en el partido
0 - 1 Elias Silva Braga (39')
CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 0 - 1 Ir pa na Alineación oficial del equipo 'Ir pa na' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 2 - 0 Ir pa na Alineación oficial del equipo 'Ir pa na' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Desperta Ferro

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Bassam Abou Taleb va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 41, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): El Desperta va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Miguel Moreno Díaz la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 el Desperta va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ventín Tenorio no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 70 minuts, en Julio Gordón no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Szabolcs Lóczi quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Desperta enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón Coronel.

Ir pa na

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Elias Silva Braga va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Antonio Ricardo Giso va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en José Luis Camargo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): ir pa na va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fabien Prud’Homme va desviar el xut final de Artur Ferreira Pinho després d'una sèrie de rebots i molta confusió.