Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

athletic ceferino (795222) - Los urogallos de lugo (795349) » 675878225: T66/J10/III

Liga 675878225 Información oficial sobre el partido 675878225 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / III.1 (3408)

athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 8 - 1 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
Otoitz Eskutxuri (2') 1 - 0
Daniel Torquemada (7') 2 - 0
Alejandro Fuster Ruiz (14') 3 - 0
3 - 1 Dario Arecco (16')
Otoitz Eskutxuri (27') 4 - 1
Nafarroa Guridi (49') 5 - 1
Daniel Torquemada (61') 6 - 1
Otoitz Eskutxuri (89') 7 - 1
Horia Scăpău (89') 8 - 1
athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 8 - 1 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 9 - 0 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athletic ceferino

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 2, Vincenzo Spezia va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Otoitz Eskutxuri, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 132 Minuto 7 (Gol por la izquierda): En Daniel Torquemada va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del a.ceferino van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alejandro Fuster Ruiz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan a.ceferino va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Otoitz Eskutxuri des de dins de l'àrea.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Horia Scăpău estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Nafarroa Guridi va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 5 - 1 al minut 49.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): a.ceferino va augmentar la diferència quan Daniel Torquemada no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Otoitz Eskutxuri va aprofitar per marcar el 7 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Horia Scăpău, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 1 per a a.ceferino.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Alejandro Fuster Ruiz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Yannick Tardieu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Vincenzo Spezia va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Hans-Erik Bechmann. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Los urogallos de lugo

Goles Goles

  • 151 Minuto 16 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 16, el jugador visitant Dario Arecco va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): urogallos van seguir progressant per la banda dreta. Todor Todorov va tenir la seva oportunitat al minut 87, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): Márk Gelegonya quasi marca en una jugada assajada de córner que Dario Arecco havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Márk Gelegonya de urogallos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.