Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Astillero. (989634) - VALDELORS (1368666) » 675878198: T66/J4/III

Liga 675878198 Información oficial sobre el partido 675878198 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / III.1 (3408)

Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido 3 - 2 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
Giovanni Defendi (4') 1 - 0
1 - 1 Teodor Mutafchiev (8')
Piermarco Troja (56') 2 - 1
Sergio 'ramos' Soto (74') 3 - 1
3 - 2 Albertus Snijder (90')
Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido 3 - 2 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido 2 - 0 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Astillero.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Astillero. contenien la respiració mentre en Giovanni Defendi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 136 Minuto 56 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Azarya Szenes s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Piermarco Troja, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 1.
  • 106 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sergio 'ramos' Soto sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 74 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Astillero. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Michal Kelner ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Peter Ahllind va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Astillero..
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Michal Kelner gairebé va marcar per a Astillero. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Piermarco Troja.

VALDELORS

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 8 minuts de joc, Teodor Mutafchiev, corrent com un esperitat, superà primer José Mena per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Albertus Snijder va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 2 per a VALDELORS.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Hossein Abazari va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VALDELORS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Azarya Szenes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 65, el VALDELORS estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Jack Staal va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Azarya Szenes de VALDELORS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.