Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al Atakeeerrr...! (1590640) - FC Egara (991656) » 675878166: T66/J9/II

Liga 675878166 Información oficial sobre el partido 675878166 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / II.4 (3407)

Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido 2 - 2 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
Matyáš Filouš (4') 1 - 0
Ricardo Mantos (20') 2 - 0
2 - 1 Donato Valmorbida (25')
2 - 2 Thomas Royant (76')
Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido 2 - 2 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido 1 - 2 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,4 % 55,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Atakeeerrr...!

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 4 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atakeeerrr...!. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Matyáš Filouš xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Atakeeerrr...! va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Szymon Dobija, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ricardo Mantos que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Atakeeerrr...! van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 11, però Frédéric Larue va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Gary Romani es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 287 Minuto 75 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Ricardo Mantos ja els havia advertit que el porter contrari, en Misael Martins, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Frédéric Larue.

FC Egara

Goles Goles

  • 153 Minuto 25 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Egara seguien lluitant fins al final. Al minut 25, fruit d'aquests esforços, Donato Valmorbida va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): El jugador Thomas Royant de Egara es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Egara va estar a punt d'empatar al 10 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Sten Madalik que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Nicolas Tat per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 27, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Nedeljko Štorek va encarar al porter al 49, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Egara van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nedeljko Štorek va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Gamaniel Libertad va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Yahya Sarkawie va aconseguir desviar el seu xut a córner.