Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lauki F.C. (308299) - mendruguillos (988708) » 675878105: T66/J8/II

Liga 675878105 Información oficial sobre el partido 675878105 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / II.3 (3406)

Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido 1 - 4 mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido
0 - 1 Erickson Enrrique 'Doble R' Solís (28')
0 - 2 Jalal 'Maravilla' Al-Sa'fani (33')
0 - 3 Beka 'Beckham' Maghadadze (67')
Mariusz Ochodek (85') 1 - 3
1 - 4 Konstantin 'El Flojo' Kolotygin (89')
Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido 1 - 4 mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido 0 - 1 mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lauki F.C.

Goles Goles

  • 104 Minuto 85 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Mariusz Ochodek va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Lauki: 1 a 3 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 61 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Salva Zubizarreta ja els havia advertit que el porter contrari, en Bernabé Kmet, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pepe Curiel.

mendruguillos

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Sung-Ho 'el Chino' Jung va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de mendruguillos, Erickson Enrrique 'Doble R' Solís, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Jalal 'Maravilla' Al-Sa'fani de mendruguillos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de mendruguillos. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Beka 'Beckham' Maghadadze xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Konstantin 'El Flojo' Kolotygin va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Haşim 'El turco' Estelik va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Konstantin 'El Flojo' Kolotygin, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Haşim 'El turco' Estelik va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Sung-Ho 'el Chino' Jung va estar a punt de posar per davant a mendruguillos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ota Konopík va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del mendruguillos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Isaac 'Capitán Araña' Inurrieta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Haşim 'El turco' Estelik, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. mendruguillos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Isaac 'Capitán Araña' Inurrieta va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Sung-Ho 'el Chino' Jung quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ota Konopík, però la pilota va topar amb el travesser.