Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Briviesca C.F. (492982) - Dinamo del Born (434932) » 675877913: T66/J2/Primera

Liga 675877913 Información oficial sobre el partido 675877913 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / Primera (3403)

Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido 1 - 7 Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido
0 - 1 Hans Peter Pruckner (5')
Ronny Barre (8') 1 - 1
1 - 2 Sven Ole Günderrode (18')
1 - 3 Gert Godart (20')
1 - 4 Arnis Endzels (21')
1 - 5 Gert Godart (26')
1 - 6 Gert Godart (48')
1 - 7 Yamíl Misterio (56')
Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido 1 - 7 Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido 0 - 9 Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Briviesca C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Briviesca va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ronny Barre va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jorge Osvaldo Alaniz va fer una magnífica centrada, però la rematada de Marcus Zipf va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ronny Barre de Briviesca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcus Zipf.

Dinamo del Born

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Dinamo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Hans Peter Pruckner va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sven Ole Günderrode va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 108 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 20, en Aleksandar Vulić la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Gert Godart que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Briviesca. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Arnis Endzels la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Dinamo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 21.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gert Godart va augmentar l'avantatge de Dinamo a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 48 de partit va donar a Dinamo l'avantatge per 1 - 6. Gert Godart en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 56 minuts, el tirador de faltes del Dinamo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Yamíl Misterio, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 7 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Albèrt Cases va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Arnis Endzels. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Sven Ole Günderrode de Dinamo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.