Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 675127556

Liga 675127556 Información oficial sobre el partido 675127556 en Hattrick

29.05.2021 07:00:00

small man team Alineación oficial del equipo 'small man team' en el partido 0 - 0 PSG-LGD Alineación oficial del equipo 'PSG-LGD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
small man team Alineación oficial del equipo 'small man team' en el partido 1 - 0 PSG-LGD Alineación oficial del equipo 'PSG-LGD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

small man team

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 17 (Ocasión de penalti): small va gaudir d'un penal a favor al minut 17, però el jugador Andi Mehrain va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Ionuţ Florici.
  • 220 Minuto 52 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 52 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Andi Mehrain va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 206 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Kasimir Fahle va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

PSG-LGD

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 12 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 张 (Zhang) 源发 (Yuanfa), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En 汤 (Tang) 仁宏 (Renhong) va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En 汤 (Tang) 仁宏 (Renhong) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.