Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 675127552

Liga 675127552 Información oficial sobre el partido 675127552 en Hattrick

22.05.2021 07:00:00

PSG-LGD Alineación oficial del equipo 'PSG-LGD' en el partido 1 - 1 K-king United Alineación oficial del equipo 'K-king United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PSG-LGD Alineación oficial del equipo 'PSG-LGD' en el partido 0 - 1 K-king United Alineación oficial del equipo 'K-king United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSG-LGD

Goles Goles

  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En Dramdul Karma entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PSG-LGD, un peu providencial d'en 關 (Kwan) 達龍 (Dalong) va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PSG-LGD va anar a parar a la dreta de l'atac on en Albino Allocca, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): PSG-LGD van sortir al contraatac al minut 48, però 沈 (Shen) 仲江 (Zhongjiang) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del PSG-LGD sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Albino Allocca, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El PSG-LGD va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en 沈 (Shen) 仲江 (Zhongjiang) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Albino Allocca.

K-king United

Goles Goles

  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de 钱 (Qian) 慈国 (Ciguo) que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): K-king van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però 买什热普 (Meshrep) 吾尔开希 (Örkesh) no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 李 (Li) 天才 (Tiancai) de K-king va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.