Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 675026814

Amistoso (RC) 675026814 Información oficial sobre el partido 675026814 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 4 - 0 Lupintan Alineación oficial del equipo 'Lupintan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 4 - 0 Lupintan Alineación oficial del equipo 'Lupintan' en el partido
Tiene un resultado normal 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.Claab.Barajas

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jordi Formiguera ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, F.Claab.Barajas es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): F.Claab.Barajas va obtenir un penal al minut 34, que va llançar a la perfecció Maxime Lechêne. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gorka Urdanpilleta va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Amb 69 minuts jugats, en Carlos Ram va augmentar l'avantatge de F.Claab.Barajas a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): F.Claab.Barajas va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Juan Aragó López va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jordi Formiguera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Evarist Espitlles va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Gorka Urdanpilleta va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Rigoberto Guardia per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Lupintan

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Lupintan van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 52, però el xut de Germán Viyuela des de l'esquerra va sortir desviat.