Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 675026189

Amistoso (Int., RC) 675026189 Información oficial sobre el partido 675026189 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido 0 - 3 Soliferin Dynamo Alineación oficial del equipo 'Soliferin Dynamo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido 0 - 2 Soliferin Dynamo Alineación oficial del equipo 'Soliferin Dynamo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internazionale Ibiza

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Francisco Carpintero quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Soliferin Dynamo

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mauro Concutelli quedar desmarcat i marcar per a Soliferin al minut 14. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Sami Thitz va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jean-Philippe Tribouillard, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a Soliferin l'avantatge per 0 - 3. Wilbert Hecker en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Mauro Concutelli de Soliferin, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Mauro Concutelli va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Jani Niemelä quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Froila Vicioso, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, el Soliferin va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Wilbert Hecker s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Eero Bom va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Daan Vlaun de Soliferin va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.