Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674990959

Amistoso (Int.) 674990959 Información oficial sobre el partido 674990959 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido 1 - 7 ***Pavel Nedved*** Alineación oficial del equipo '***Pavel Nedved***' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido 1 - 3 ***Pavel Nedved*** Alineación oficial del equipo '***Pavel Nedved***' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,3 % 2,0 % 82,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Campio

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Campio va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Akram Jezzini va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Campio enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Gelimer de Campio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

***Pavel Nedved***

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 30 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jozef Jurovský de Medo marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Viktor Valčuna que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Miguel Murillo va augmentar l'avantatge de Medo a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, Kristijan Mirosavljević va augmentar l'avantatge de Medo a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kristijan Mirosavljević de Medo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 56 de partit.
  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gabriel Ortigoza de Medo va fer un bon esprint per escapar-se de Julio Olivares i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 6. Tot un espectacle!
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Čaba Veselák, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 7 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Čaba Veselák de Medo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.