Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stargate SG1 2 (1588277) - TerraVic (1432097) » 674931091: T66/R1

Copa 674931091 Información oficial sobre el partido 674931091 en Hattrick

05.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 1

C. Atlético de Rubí Alineación oficial del equipo 'C. Atlético de Rubí' en el partido 3 - 4 Cabesa Club Furgol Alineación oficial del equipo 'Cabesa Club Furgol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C. Atlético de Rubí Alineación oficial del equipo 'C. Atlético de Rubí' en el partido 1 - 4 Cabesa Club Furgol Alineación oficial del equipo 'Cabesa Club Furgol' en el partido
Tiene suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. Atlético de Rubí

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Atlético prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Isaak Jaurrieta va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mohamed Olivares va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Holger Sivertzen.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): Kameel Al-Mubarak de Atlético va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Holger Sivertzen s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Atlético Roberto Castrovido, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Holger Sivertzen. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Atlético, Toni Vilaró, col·locà la pilota just a les mans d'en Holger Sivertzen. El marcador: 2 - 2.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): A en Fernando Dupuy de Atlético li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Holger Sivertzen posant el 3 - 3 a l'electrònic.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pantuflo Fuenbuena de Atlético anava molt fort i col·locat però Holger Sivertzen no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.

Cabesa Club Furgol

Goles Goles

  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Andrey Rostov per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Frederiko Baratziarte va encarar al porter al 14, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 288 Minuto 49 (Ocasión evento especial): El Cabesa volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 49, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luigi Wuffli ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 215 Minuto 86 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Efrén Carballo quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 273 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): En Frederiko Baratziarte va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ville Uutela.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ville Uutela va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frederiko Baratziarte de Cabesa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Holger Sivertzen de Cabesa va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Cabesa Efrén Carballo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mauro Sáenz Rodríguez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Frederiko Baratziarte de Cabesa, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mauro Sáenz Rodríguez en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Jason Baudoin anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Cabesa.