Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ituren Team (47949) - Valencia .CF. (436714) » 674930910: T66/R1

Copa 674930910 Información oficial sobre el partido 674930910 en Hattrick

05.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 1

SugarFreeTeam Alineación oficial del equipo 'SugarFreeTeam' en el partido 2 - 5 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SugarFreeTeam Alineación oficial del equipo 'SugarFreeTeam' en el partido 1 - 4 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SugarFreeTeam

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de SugarFreeTeam. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Benigno Dacosta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Benicio Yurre va anar directament als peus de Carmelo Manso que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Bernard Samsel hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gustavo Martínez Camarón havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Benicio Yurre va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ventura Burres rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Valencia .CF.

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Valencia va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 17. Snæbjörn Bergsson va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 66 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Roberto Bolzonella va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): Al minut 77, una falta xutada per Dawid Raj va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Valencia. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Snæbjörn Bergsson de Valencia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Valencia van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Saša Božović va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Dawid Raj quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Max Castanheira, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Iovino de Valencia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.