Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deto (1369786) - CD Islas Canarias (118447) » 674930785: T66/R1

Copa 674930785 Información oficial sobre el partido 674930785 en Hattrick

05.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 1

Lirio de Oña Alineación oficial del equipo 'Lirio de Oña' en el partido 0 - 5 CD Islas Canarias Alineación oficial del equipo 'CD Islas Canarias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lirio de Oña Alineación oficial del equipo 'Lirio de Oña' en el partido 0 - 3 CD Islas Canarias Alineación oficial del equipo 'CD Islas Canarias' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lirio de Oña

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Estanislao Pujadas, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Canarias, però Nathan David no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Manel Server de Oña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CD Islas Canarias

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 30 minuts quan Dídac Vivet va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Alessandro Cunego, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 35 pels visitants. En Dídac Vivet va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 135 Minuto 50 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Nathan David de Canarias va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 3.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Passaven 76 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Dídac Vivet va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alessandro Cunego va augmentar l'avantatge de Canarias a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 5 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Dídac Vivet va ser clau en la jugada d'atac de Canarias al minut 5, quan ell mateix va fer una passada brutal a Angel Markovski, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Alessandro Cunego va estar a punt de posar per davant a Canarias amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aihotz Angiozar va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alessandro Cunego. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Canarias quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Nathan David va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, el Canarias va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Nathan David s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Al minut 18 en Pablo Durán va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mario Nuccio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.