Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-52937800) - Burguillos CF (1461535) » 674928516: T66/R1

Copa 674928516 Información oficial sobre el partido 674928516 en Hattrick

05.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 1

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 6 Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 5 Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Burguillos CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sami Khawaldeh va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Ramón Galván va aprofitar un error defensiu al minut 29, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Burguillos.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Sami Khawaldeh va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rickey Sebastian va treure un córner llarg cap al segon pal que en Sami Khawaldeh, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 4.
  • 180 Minuto 66 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Rickey Sebastian de Burguillos va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 5 per als visitants al minut 66.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Artemio Materasso, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Juan Luis Mellado Ruiz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sami Khawaldeh no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Gerhard Kalhøj, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 谢 (Xie) 若轶 (Ruoyi). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Artemio Materasso després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Luis Mellado Ruiz va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Frank Wollington quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Luis Mellado Ruiz, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Galván de Burguillos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.