Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-52937889) - Atlético Arriacense (774037) » 674928427: T66/R1

Copa 674928427 Información oficial sobre el partido 674928427 en Hattrick

05.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 1

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 5 F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 4 F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

F.C. Alconeti

Goles Goles

  • 174 Minuto 25 (Gol de penalti): En Florin Collot va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 25. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Elmo Antonio Barradas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Alconeti augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Tong De Liang es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Florin Collot de Alconeti l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 77 de partit.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Hj Norul bin Mohammad la va rematar Tong De Liang amb una magnífica volea que va fer pujar per a Alconeti el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Alconeti va deixar en bona posició a en Hj Norul bin Mohammad per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): El Alconeti se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 32, en Hj Norul bin Mohammad va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): James Torres quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miquel Farró, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Alconeti tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En James Torres ho va intentar al minut 37 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, David Antonio Cadavid va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Miquel Farró va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Alconeti quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Florin Collot va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elmo Antonio Barradas.