Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-52939933) - C.D. OFRA (1585928) » 674926383: T66/R1

Copa 674926383 Información oficial sobre el partido 674926383 en Hattrick

05.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 1

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 7 C.D. OFRA Alineación oficial del equipo 'C.D. OFRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 C.D. OFRA Alineación oficial del equipo 'C.D. OFRA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

C.D. OFRA

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): En Tuomas Koivu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 8 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12, Alejandro Grimosachs va augmentar l'avantatge de C.D. a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15, C.D. va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Tuomas Koivu, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Dimitar Staykov de C.D. va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): Al minut 75, una falta xutada per Alejandro Grimosachs va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 5 per a C.D.. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alejandro Grimosachs va ser l'anotador del 0 - 6.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, els visitants es van col·locar 0 - 7 per sobre quan Alejandro Grimosachs va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Víctor Andrés Robres, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tuomas Koivu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alejandro Grimosachs, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alejandro Grimosachs va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Iván Vivo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 76, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Vicenç Costals de C.D. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.