Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-52939962) - Soccer City Athletics (49210) » 674926354: T66/R1

Copa 674926354 Información oficial sobre el partido 674926354 en Hattrick

05.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 1

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 10 Soccer City Athletics Alineación oficial del equipo 'Soccer City Athletics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 7 Soccer City Athletics Alineación oficial del equipo 'Soccer City Athletics' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Soccer City Athletics

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Aiden Anderson que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Athletics.
  • 182 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Tamás Pozsgai va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Athletics va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què José Miguel Manzano, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pablo Mayandía que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Equipo callejero. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Makhoudia Mbengue la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Athletics es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 17.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Aiden Anderson, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Aiden Anderson va augmentar l'avantatge de Athletics a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Francisco Manuel Urzáiz Diez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 51, i va fer pujar el 0 - 7 per a Athletics.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Passaven 65 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Csanád Magyar va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Makhoudia Mbengue va aprofitar un error defensiu al minut 71, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 9 al marcador per a Athletics.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del Athletics va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Márk Perzsi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 10 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Márk Perzsi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Pablo Mayandía de Athletics va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.