Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674883138

Amistoso (RC) 674883138 Información oficial sobre el partido 674883138 en Hattrick

28.04.2021 12:20:00

F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 6 - 0 Helmántico P.C.T. Alineación oficial del equipo 'Helmántico P.C.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 4 - 0 Helmántico P.C.T. Alineación oficial del equipo 'Helmántico P.C.T.' en el partido
Tiene suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.Claab.Barajas

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): F.Claab.Barajas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Iulică Stanciu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 23 (Gol de falta): Als 23 minuts, Maxime Lechêne va ampliar l'avantatge de F.Claab.Barajas amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jordi Formiguera, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a F.Claab.Barajas.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan F.Claab.Barajas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Maxime Lechêne des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carlos Ram es va introduir dins la defensa central al minut 50, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de F.Claab.Barajas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ferdinando Diletti va posar el 6 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Maxime Lechêne de F.Claab.Barajas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Bernhard Zeillinger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Víctor Robledillo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): Al minut 61, Victorio Oliva gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Iulică Stanciu de F.Claab.Barajas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Ram de F.Claab.Barajas es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Helmántico P.C.T.