Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674838415

Amistoso (Int., RC) 674838415 Información oficial sobre el partido 674838415 en Hattrick

02.05.2021 15:00:00

hamzallıspor Alineación oficial del equipo 'hamzallıspor' en el partido 0 - 3 Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
hamzallıspor Alineación oficial del equipo 'hamzallıspor' en el partido 1 - 0 Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hamzallıspor

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Polat Mahya va fer una magnífica centrada, però la rematada de Duran Dönmez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Gran RETROSKI

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ermes Lucido de RETROSKI es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 105 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Mário Pedro Marinho rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Alex Bullard, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!
  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): Anatol Tasior va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de RETROSKI i marcant el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): RETROSKI va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Anatol Tasior va quedar-se sol davant el porter Cezmi Özcebe, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mário Pedro Marinho de RETROSKI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.