Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674838392

Amistoso (Int., RC) 674838392 Información oficial sobre el partido 674838392 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

Mapeins Alineación oficial del equipo 'Mapeins' en el partido 1 - 4 OlympicFab Alineación oficial del equipo 'OlympicFab' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mapeins Alineación oficial del equipo 'Mapeins' en el partido 1 - 2 OlympicFab Alineación oficial del equipo 'OlympicFab' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,0 % 61,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mapeins

Goles Goles

  • 103 Minuto 33 (Gol por la derecha): Mapeins no perdien la fe, i al minut 33 del partit, Finn Stensgaard va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Mapeins enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Finn Stensgaard de Mapeins la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

OlympicFab

Goles Goles

  • 170 Minuto 6 (Gol de falta): Fabrizio Pontiroli va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 6. 0 - 1 per a OlympicFab.
  • 182 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Ryszard Stróżak va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 116 Minuto 83 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 83 minuts quan Michaël Drouin va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ryszard Stróżak, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 3.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Michaël Drouin va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Raphaël Da Costa, que no va fallar i va marcar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Eulalio Mosquera va intentar anar-se'n per velocitat al minut 27 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fabrizio Pontiroli va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ryszard Stróżak. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.