Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674837076

Amistoso 674837076 Información oficial sobre el partido 674837076 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

Petunioss Alineación oficial del equipo 'Petunioss' en el partido 4 - 2 Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Petunioss Alineación oficial del equipo 'Petunioss' en el partido 3 - 0 Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petunioss

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Dionisio Ortiz Aspe no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Olexiy Zagladko va donar a Petunioss un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Petunioss a 3 - 1. Ziyad Rabhan va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Petunioss va obtenir un penal al minut 82, que va llançar a la perfecció Dionisio Ortiz Aspe. 4 - 2 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Olexiy Zagladko del Petunioss ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Peter Šablický va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Petunioss Hrant Erkek quasi va assolir l'empat al minut 33 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Olexiy Zagladko una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Enrique Cuadérnigas va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Abrera Rangers

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): En Juan Carlos Laufen va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Rangers van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 71 quan Rogelio Páramo sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alejandro Fernández Landa es va comportar com un juvenil al minut 67 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Carlos Laufen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.