Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674836607

Amistoso (Int.) 674836607 Información oficial sobre el partido 674836607 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

Alepo.F.C Alineación oficial del equipo 'Alepo.F.C' en el partido 2 - 2 FC Bihor-Oradea Alineación oficial del equipo 'FC Bihor-Oradea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alepo.F.C Alineación oficial del equipo 'Alepo.F.C' en el partido 2 - 3 FC Bihor-Oradea Alineación oficial del equipo 'FC Bihor-Oradea' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,9 % 49,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alepo.F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Tristan Bellanger de Alepo.F.C aconseguir un gol al minut 15 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alepo.F.C va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ramón Inchausti progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Niels-Ove Dahlgaard va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Juan Luis Luckeheide va ser clau en la jugada d'atac de Alepo.F.C al minut 16, quan ell mateix va fer una passada brutal a Niels-Ove Dahlgaard, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Elbo del Páramo per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Yves Mitrovic va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Juan Luis Luckeheide va entorpir al marcador d'en Tante Uriguen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tristan Bellanger. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Elbo del Páramo de Alepo.F.C va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Bihor-Oradea

Goles Goles

  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Olaf Lehner va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 80 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Bogdan Gheţi marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 20 en Janne Töllikkö va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Hector Bachhuber va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Bogdan Gheţi va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 78 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Olaf Lehner va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 270 Minuto 85 (Ocasión de falta): El Bihor-Oradea va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 85 amb un llançament de falta perillós. En Manfred Bucher però, la va tirar centrada i amb poca potència.