Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674836173

Amistoso 674836173 Información oficial sobre el partido 674836173 en Hattrick

28.04.2021 12:05:00

Iraklis de San Vicente Alineación oficial del equipo 'Iraklis de San Vicente' en el partido 5 - 3 Legio VII Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio VII Gemina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Iraklis de San Vicente Alineación oficial del equipo 'Iraklis de San Vicente' en el partido 4 - 0 Legio VII Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio VII Gemina' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iraklis de San Vicente

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Iraklis s'avançava al marcador al minut 16, després d'un rebot que va caçar en Raúl Salcedo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Yvan Fricot va incrementar l'avantatge de Iraklis amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Iraklis va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Raúl Salcedo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luis Florencio, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Iraklis.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raúl Salcedo es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Enrique Bazan al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Arnold Künzler va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Raúl Salcedo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrique Bazan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Arnold Künzler una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Enrique Bazan va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gwendal Cochard. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Legio VII Gemina

Goles Goles

  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Carlos Cabasés el va rematar Antonio Javier Galarreta amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 1.
  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gemina eren letals, i Carlos Cabasés va aprofitar-ne un per aconseguir el 5 - 2 entrant des de la dreta.
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, Conrad Sacristà va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Gemina en aconseguir el 5 - 3.