Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674834522

Amistoso (Int.) 674834522 Información oficial sobre el partido 674834522 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 5 - 0 ROJO Y NEGRO COLON Alineación oficial del equipo 'ROJO Y NEGRO COLON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 6 - 0 ROJO Y NEGRO COLON Alineación oficial del equipo 'ROJO Y NEGRO COLON' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia .CF.

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Valencia, atacant per l'esquerra al minut 25, va aprofitar el magnífic llançament de Marcel Hornegger per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, el Valencia va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Roberto Bolzonella, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Pablo Alfonzo va incrementar l'avantatge de Valencia amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Saša Božović de Valencia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Marcel Hornegger va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Marcel Hornegger, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Saša Božović va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Marcel Hornegger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Walter Osvaldo Mukenio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Medhat Bakr, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Xavier Hamberger gairebé va marcar per a Valencia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Saša Božović es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Dawid Raj, el jugador de Valencia va ser expulsat al minut 17.
  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26 en Dario Bächer va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xavier Hamberger de Valencia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Iovino de Valencia es va guanyar la targeta groga merescudament.

ROJO Y NEGRO COLON

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NEGRO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Darío Martín Lacroix, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Pío Maler de NEGRO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.