Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674833608

Amistoso (Int., RC) 674833608 Información oficial sobre el partido 674833608 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 3 - 2 SK Němčice City Alineación oficial del equipo 'SK Němčice City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 6 - 1 SK Němčice City Alineación oficial del equipo 'SK Němčice City' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaPutaBanda

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): LaPutaBanda prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Paulo Abruñedo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Abdelhamid Omari de LaPutaBanda aconseguir un gol al minut 20 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): LaPutaBanda s'avançava al marcador al minut 87, després d'un rebot que va caçar en Humbert Garau per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de LaPutaBanda a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Joan Tubau va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): LaPutaBanda per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Humbert Garau va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86, Óscar Valiente Caballer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Valiente Caballer de LaPutaBanda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Alberto Hernando de LaPutaBanda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SK Němčice City

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 en Niclas Ladefoged va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, el Němčice va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ladislav Hofman, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Muhittin Kubat quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Rostislav Drs va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Muhittin Kubat va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 264 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Al minut 89 de temps, Muhittin Kubat de Němčice va fallar un penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Artur Poklop de Němčice la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.