Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674832282

Amistoso (Int.) 674832282 Información oficial sobre el partido 674832282 en Hattrick

01.05.2021 11:30:00

FooZoo Litvínov Alineación oficial del equipo 'FooZoo Litvínov' en el partido 3 - 5 cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
FooZoo Litvínov Alineación oficial del equipo 'FooZoo Litvínov' en el partido 1 - 8 cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido
Tiene suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FooZoo Litvínov

Goles Goles

  • 105 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Mojmír Vlna va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Manuel Galindo va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Litvínov posava el marcador 1 a 0.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Luděk Kotva va donar a Litvínov un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Litvínov va aconseguir el 3 - 1 quan Ivan Masák va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Štěpán Martin va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Patrice Gbehounou va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 57 per blocar una centrada d'en Derrick Warren va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Litvínov.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manuel Galindo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Heřman Dušek, als 80 minuts, va fallar per ben poc.

cafres

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del cafres va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Linus Carlsson, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Roby Puliga va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per cafres en aconseguir el 3 - 2.
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador visitant Patrik Bahr va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 41 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 170 Minuto 72 (Gol de falta): Al minut 72 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Xaver Passenberg va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 3 - 4.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Linus Carlsson va aprofitar un error defensiu al minut 73, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a cafres.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Yasuo Schmucki va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 81, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Linus Carlsson de cafres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yasuo Schmucki de cafres es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74 de partit, Linus Carlsson de cafres va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.