Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674831873

Amistoso (Int., RC) 674831873 Información oficial sobre el partido 674831873 en Hattrick

02.05.2021 10:15:00

Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido 1 - 2 Panama Academy FC Alineación oficial del equipo 'Panama Academy FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido 3 - 2 Panama Academy FC Alineación oficial del equipo 'Panama Academy FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,9 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanipol

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Rüdiger Weinzettl va donar a Fanipol un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andrej Trasko estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alfonso Cano Lucas, als 5 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Tito Pinontoan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Fanipol.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Viachaslau Bahach va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David da Cunha.

Panama Academy FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Panama van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 27, quan Sergio Miquelena va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hernán Michelena que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Panama.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Panama va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hernán Michelena s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Dilio Mora després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Elio Ercole va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anacleto Italo de Panama es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Symplicjusz Korzeniewski de Panama va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.