Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674823805

Amistoso (Int., RC) 674823805 Información oficial sobre el partido 674823805 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

PIPITA Alineación oficial del equipo 'PIPITA' en el partido 2 - 3 FC Egg Alineación oficial del equipo 'FC Egg' en el partido
1 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 1
1 / 5 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
0 / 1 Evento 142Goles de contra por la izquierda/Evento 242Ocasiones de contra por la izquierda 0 / 0
0 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
65 % Posesión 45' 35 %
66 % Posesión 90' 34 %
Normal Táctica Normal
PIPITA Alineación oficial del equipo 'PIPITA' en el partido 2 - 3 FC Egg Alineación oficial del equipo 'FC Egg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PIPITA Alineación oficial del equipo 'PIPITA' en el partido 3 - 0 FC Egg Alineación oficial del equipo 'FC Egg' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIPITA

Goles Goles

  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, Eduardo Castañy, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. PIPITA es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): PIPITA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Anton Thyge en un 1 contra 1 amb el porter Lorenz Stadden, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tahir Belouchi per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lorenz Stadden va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): PIPITA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 88, quan Eduardo Castañy va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 219 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a PIPITA va estar a punt d'arribar en un córner. En Eduardo Castañy va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Saura Macías va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 219 Minuto 98 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Eduardo Castañy va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Echeyde Gárate, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 242 Minuto 101 (Ocasión de contra por la izquierda): PIPITA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 101, però el xut de Tahir Belouchi des de l'esquerra va sortir desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Carlos Saura Macías de PIPITA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Eduardo Castañy va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de PIPITA Javier Cosca, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lorenz Stadden. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Abdelqouddous Benkirane va xutar fora per a PIPITA, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Echeyde Gárate de PIPITA va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

FC Egg

Goles Goles

  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, Robi Merkle va pentinar un córner cap al segon pal que Idafe Disorna va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandre Harmant de FCE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michel Schlüchter de FCE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Alexandre Harmant xutant per a FCE va fer anar la pilota just on la volia, però Alejandro García de Barbón, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de FCE, Robi Merkle, col·locà la pilota just a les mans d'en Alejandro García de Barbón. El marcador: 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Killian Barron de FCE anava molt fort i col·locat però Alejandro García de Barbón no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de FCE Lothar Mumenthaler no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alejandro García de Barbón es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de FCE, Idafe Disorna, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.